Uncategorized

Sengetøj til sommeren

Sortimentet af sengetøj fra Luna Denmark er endnu engang blevet udvidet. Denne gang til let og lækkert sommer sengetøj i lyse rolige farver. Mangler du nyt sommer inspireret sengetøj til enkelt dyne 140×200 cm eller lange dyner 140×220 cm så se nærmere på de nye farver og den helt nye kvalitet i krepp sengetøj.

Krepp sengetøj

Krepp sengetøj

Krepp sengetøj i 100% bomuld fra Luna Denmark. Mangler du nyt sengetøj til sommeren er krepp sengetøj et rigtig fint valg. Sengetøjet er efterbehandlet så det får den karakterisktiske krepp struktur, der gør sengetøjet dejligt køligt og behagelig mod kroppen. Krepp sengetøjer fra Luna Denmark er lavet som micro krepp med en helt smal stribet krepp struktur – også kaldet nano krepp.  De mange små luftlommer giver en optimal luftgennemstrøming, der bevarer en kølig overflade. Sengetøjet fåes til enkelt dyne og til lange enkelt dyner i helt hvidt eller med en smal blå sommerstrib. Sengetøjet er lukket med lynlås i både dyne- og pudebetræk.

Nano krepp sengetøj . hvidNano Krepp sengetøj - blå

Smal satin strib sengetøj

Det smal stribede sengetøj fra Luna Denmark er meget populært og efterspurgt. Vi har derfor valgt at producere det i endnu flere farver – denne gang i lyse lette farver, der passer perfekt til sommeren. Sengetøjet er i den sædvanlige høje kvalitet i 100% bomuldssatin. Vævet af tynde bomuldstråde, der giver en dejligt glat overflade med de smalle satin striber.  Sengetøjet er kommet i 2 helt nye farver samt 2 af de mest solgte farver fra tidligere. Sengetøjet lukkes med lynlås i både dyne- og pudebetræk.

Sengetøjet er på lager og kan købes hos vores forhandlere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *