Sengetøj

Luna Denmark er kvalitets sengetøj lavet af 100% bomuld, satin vævet og er Oeko-Tex® certificeret. Satinvævningen gør sengetøjet blødt og smidigt, samtidig med at det fremhæver sengetøjets farver og print.

sengetøj, birds in trees, luna denmark, bomuldssatin, billigt sengetøj

NATURE by Luna Denmark

NATURE er en serie af nyt sengetøj med inspiration hentet fra naturen. Du finder i dette nye sortiment sengetøj med flotte mønstrede motiver med bl.a. dyr. Sengetøjet er i samme høje kvalitet og alt sengetøj lukkes med lynlås i både dyne- og pudebetræk. Sengetøjet fås i 140×200 cm – vejl. pris 499,- og i ekstra længde 140×220 cm – vejl. pris 549,-. NATURE kan bl.a. købes hos www.Soveland.dk

sengetøj 140x200 Nature sengetøj 140x200 Nature Sengetøj 140x200 Marmor sort sengetøj - Marmor hvid

Nyt mærke under Luna Denmark

Luna Denmark har udvidet deres sortiment med en serie sengetøj inspireret fra det maritime miljø. NORDLYS er sengetøj af samme høje kvalitet, som vi kender det fra Luna Denmark. Det tidløse Dansk/Skandinaviske design er holdt i rolige klassiske farver og mønstre. NORDLYS kan købes i flere butikker, f.eks hos www.Soveland.dk

Det nye sengetøj fås i størrelserne 140×200 cm – Vejl. pris 499,-, som ekstra langt sengetøj 140×220 cm – Vejl. pris 549,- og som dobbelt sengetøj 200×220 cm – Vejl. pris 799,-.

sengetøj, luna denmark, bomuldssatin

Vinter 2016 sortiment – NORDLYS

Alt sengetøj fra NORDLYS er i 100% bomuldssatin og er lukket med skjult lynlås i både pude- og dynebetræk.

sengetøj skagen sortsengetøj skagen lys blå sengetøj astrid grønsengetøj astrid rød

Vinter 2016 sortiment – Luna Denmark

Så er der igen kommet nyt sengetøj fra Luna Denmark. Alt sengetøj fra Luna Denmark er af højeste kvalitet i 100% bomuldssatin. Sengetøjet er lukket i både dyne- og pudebetræk med skjult lynlås.

Det nye sengetøj fås i størrelserne 140×200 cm, ekstra langt sengetøj 140×220 cm og dobbelt sengetøj 200×200 cm, dobbelt sengetøj 200x220cm og i King-Size dobbelt sengetøj 240×220 cm. Som noget nyt fås to af sættene også som Baby sengetøj 70×100 cm og som junior sengetøj 100×140 cm.

sengetøj forrest blåsengetøj forrest tyrkissengetøj roots tyrkissengetøj roots koral

sengetøj shell beige sengetøj shell mint

Vinter 2015 sortiment

sengetøj-tern-bluesengesæt-graphic-grey sengesæt-graphic-pink sengesæt-hex-purple sengesæt-hex-tourquoise sengesæt-trapez_purple sengesæt-trapez-tourquoise sengetøj-graphic-dark sengetøj-graphic-grey  sengetøj-zigzag-green sengetøj-zigzag-purple

Køb sengetøj online

Du kan købe vores sengetøj i flere butikker. Her er Sengetøj 140×200 cm på tilbud hos webshoppen www.Soveland.dk

14 Comments

 1. Hej Luna – jeg kan se at I skriver økotex på jeres hjemmeside. Denne skrivemåde er påtalt af ombudsmanden. Den korrekte skrive måde er Oeko-Tex®. Er der behov for yderligere vejledning så kontakt mig mvh Jørgen

  1. Hej Jørgen, mange tak for din henvendelse.

   Jeg vil straks få denne information distribueret i organisationen, så vi kan skrive Oeko-Tex® på den korrekte måde.

   Mvh Torben

 2. Jeg har læst mig frem til forskellige “nye” måder at tælle Thread count på, hvor det er antal tråde spunnet sammen som giver en højere thread count. Jeg vil høre om jeres tråde i tællingen: er de spunnet sammen eller enkelte? Som regel køber jeg ikke under 300 (enkelt tråd) men syntes jeres sengetøj viker interesant.
  På sovelands hjemmeside står der om jeres sengetøj: Satin 40/40 – Tread count 220

  1. Hej Mette, tak for din henvendelse.

   Vores Tread Count følger den oprindelige måde, at tælle tråde på, dvs. enkelt tråde. Vi har ikke mødt andre måder, at opgøre dette tal på. Sengetøjet fra LUNA Denmark med en Tread Count på 220 er i en rigtig god kvalitet, der er både blødt og slidstærkt.

   Mvh. Jette

 3. Hej

  Sælger i ikke længere det helt almindelige stribede hvide sengetøj i størrelsen 200×200? Kan ikke finde det på nogle af jeres forhandlers hjemmesider.

  Mvh. Anna

  1. Hej Anna, tak for din henvendelse.

   Nej, det er desværre ikke noget vi har i sortiment længere. Der bliver ikke solgt og produceret så meget sengetøj i 200×200 cm længere, da denne størrelse efterhånden er blevet erstattet af 200×220 cm.

   Mvh. Jette

  1. Hej,

   Tak for henvendelsen. Vi er i øjeblikket ikke interesseret i andre forhandlere end vores egne webshops.

   Mvh. Jette

 4. Hej,
  Under jeres vinter 2015 har i et helt lilla sæt sengetøj.

  Kan det ikke købes længere? I så fald hvor til normal dyne 135×200

  Mvh. Lone

  1. Hej Lone, Tak for din henvendelse.

   Sættet er desværre udsolgt og bliver ikke længere produceret. Du kan se det nuværende sortiment af sengetøj her, hvor du finder et andet sæt i en flot lilla/blommefarve.

   Mvh. Jette

 5. Hej!

  Jeg vil gerne vide om det er GOTS certified bomuld? Da Oeko-Tex® kun betzder det er ok for mennesker, men ikke siger noget om miljøet. Jeg hpber det er Økologisk bomuld!

  1. Hej, tak for din henvendelse.

   Bomulden vi indtil nu har brugt er ikke GOTS certificeret eller økologisk, men det er bestemt noget vi overvejer i fremtidige produktioner.

   Mvh. Jette

 6. Halløj. Jeg ville bare høre om jeres marmor sengetøj ikke findes i 140×200? Synes ikke jeg kan se det nogen steder. 😕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *