Uncategorized

Nyt stort lagen sortiment

Nyhed – lagen til netop din seng

Vi har hos LUNA Denmark udvidet vores lagen sortiment, så vi nu kan tilbyde et kvalitets lagen med perfekt pasform til mange flere sengestørrelser.

Vi har udover mange flere størrelser af de forskellige typer af lagner og udvidet sortimentet, således at lagnerne nu fås i både sort og hvid. Du finder nu lagen størrelser fra 80×200 cm til 180×200 cm. Har du en ekstra lang seng, har vi også nyheder til dig. Alle vores lagentyper fås nu også med ekstra længe i størrelserne 90×210 cm, 140×210 cm og 180×210 cm.

Lagen udvalg

 

lagen fra LUNA DenmarkDu finder både kuvertlagner, boxlagner, splitlagner, jersey stræklagner samt glatte lagner i LUNA Denmarks nye sortiment.

Alle lagner er i bomuldssatin, bortset fra vores stræklagner, der er i 100% bomuld.

Lagnerne er Oeko-Tex 100 certificeret og allergivenlige. Alle lagner kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles. Det anbefales dog at hængetørre lagner i bomuldssatin, da de derved bevarer den glatte overflade.

Du finder det nye sortiment hos vores forhandlere allerede nu – kan f.eks. købes hos www.soveland.dk eller hos TekstilLaden.dk hvor du kan se hele deres lagen sortimentet her Sortiment og Guide

 

Video – Sådan lægger du et kuvertlagen på topmadrassen

Hos Soveland.dk har de lavet denne video hvor de lægger et kuvertlagen på topmadrassen og de fortæller lidt om kvaliteten. Hvis du har et minut kan det være god viden at have inden du selv beslutter dig for hvilke lagener du skal vælge næste gang.

Et godt lagen passer på sengen efter gentagende vaske og det skal stadigt sidde stramt. Det er ikke nemt at lave lagner i mange størrelser og den helt rigtige kvalitet, men gennem mange års udvikling og erfaring er vi nu kommet i mål med et komplet sortiment af lagner som vi er enormt stolte af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *